Loc liber la Marea Galopiada

Marea GalopiadaTabara Marea Galopiada isi deschide portile saptamana viitore, la Campulung! Locurile sunt toate ocupate de ceva vreme, insa astazi am aflat ca un copil a fost nevoit sa renunte!
Cine doreste sa vina si sa calareasca alaturi de noi este binevenit:) Inscrierea se face aici, iar pentru rezervare ferma se plateste un avans in contul Asociatiei. Primul venit este primul servit!

Eva nu mai poate veni in Tabara Marea Galopiada, asa ca s-a eliberat un loc!
Tabara are loc la Campulung, in perioada 30 august – 4 septembrie. Sunt inscrisi mai multi copii intre 9 si 15 ani, de nivel mediu sau avansat. Vom fi cazati chiar la Centrul de Echitatie si vom calari toata ziua:) Vom petrece minim 20 de ore pe cal, mai intai in manej acoperit sau descoperit, in roundpen si 20×40 m clasic, iar apoi in excursii de o zi, insotiti de instructori, specificul Centrului fiind turismul ecvestru. Obiectivul este ca la finalul saptamanii sa stapanim o suma de cunostinte si sa ne consolidam baza teoretica si practica de calarie. Pe parcursul Taberei contribuim la ingrijirea zilnica a cailor, la stransul fanului, la potcovit, iar seara vizionam filme cu cai, analizam pozele de peste zi si participam la diferite programe educative cum ar fi Talent Show. In perioada taberei fiecare copil are un cal doar al lui, cu care va petrece 5 ore pe zi sau chiar mai mult. Sunt minim 2 instructori cu calificare pedagogica, agreati de Federatia Ecvestra Romana.

Costul taberei este de 310 Euro, iar avansul este de 700 lei si poate fi platit in contul Asociatiei. Mai multe detalii despre tabara se gasesc aici
Pentru orice alte informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

In cazul ocuparii acestui loc, Eva va primi avansul inapoi prin programul WeCare!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s