Activitati ProBono in Parcul Natural Vacaresti

TabereCuSuflet0091Au reinceput Wekendurile Active de toamna si, odata cu ele, se reiau activitatile ProBono pentru copii si nu numai:) Ne prepunem sa iesim cu bicicletele, luna de luna, cat ne va permite vremea, in Parcul Natural Vacaresti si nu numai! Iesirile ProBono fac parte din programele WeCare si Puntea Increderii, caci cu aceasta ocazie aveti posibilitatea sa ne intalniti si sa ne cunoasteti inainte de plecarea in tabere:)

Iesirile ProBono sunt lunare. Prima actiune este programata joi, 24 septembrie. Urmatoarea iesire va avea loc vineri, 16 octombrie, iar ultima iesire din aceasta toamna va fi vineri, 20 noiembrie. Calendarul complet al activitatilor se gaseste aici

Vom merge cel mai probabil in Parcul Natural Vacaresti si vom vedea pasarile si animalele din Rezervatie. Daca vremea nu va fi suficient de buna, o alta varianta este sa mergem in Parcul National, unde vom da cateva ture de stadion.

Iesirile fac parte din programul Puntea Increderii, fiind un prilej sa ne cunoastem inainte de Taberele de Vara🙂 Pentru detalii despre ora si locul de intalnire, va rugam sa va inscrieti aici. Termenul limita este cu minim 5 zile inainte de eveniment.

Activitatile sunt deschise membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. Iesirile sunt ProBono, fara cost de participare, toate cheltuielile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.
Pentru orice detalii, va rugam sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

3 thoughts on “Activitati ProBono in Parcul Natural Vacaresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s