Weekend Activ in Canionul Valea lui Stan

In CascadaWeekendul acesta va propunem o iesire inedita, pe Carari de Munte, in care vom parcurge unul dintre cele mai frumoase canioane din Romania! 

Valea lui Stan este un afluent al Argesului, in sudul M-tilor Fagaras. Confluenta dintre cele doua rauri este in aval de Barajul Vidraru. Traseul de parcurgere a vaii este foarte spectaculos, echipat cu cabluri si scari metalice, amintind de Cheile Galbenei, Canionul 7 Scări sau Cheile Râmețului. Se spune ca aici era locul preferat de antrenament al vanatorilor de munte. Peisajul este deosebit, iar de-a lungul traseului intalnim cascade spectaculoase, pereti inalti, canioane adanci, marmite si alte forme de relief deosebite.
Din motive de securitate, vom merge cu echipament de alpinism / Via ferrata.

Weekend Activ pe Carari de Munte

Ce: Tura pe Munte, cu zone de catarare pe scari metalice.

Cand: Sambata, 19 septembrie

Unde: Valea lui Stan

Traseu: Traseul este de dificultate medie si se parcurge in 4-5 ore. Distanta de parcurs este de 8 km iar diferenta de nivel este de 300 m. Din motive de securitate, vom merge echipati cu casca, ham, anouri si carabiniere.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Ne propunem sa respectam regulile igiena si de distantare fizica atat pe traseu cat si pe timpul transportului. Mai multe detalii

Ce oferim: Trasport din Bucuresti, masa stil picnic, supraveghere copii, echipament alpinism, indrumare traseu si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: In mod normal pretul pentru astfel de iesiri este 150 lei, iar pentru varianta in care nu veniti cu noi cu masina sui nu beneficiati de masa, este de 50 lei. Traversam insa un an mai dificil, asa ca nu am fixat o suma pentru acesta iesire, ramanand la latitudinea fiecaruia sa ofere cat poate. Mai multe detalii

Card Weekend Activ: Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de reducere 50%. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva COVID-19. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Prognoza pentru weekend este buna, cu soare, 20 de grade si fara precipitatii:)

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la tura de pe acest traseu.

Foto: Tabere cu Suflet

——————————————————————

Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

One thought on “Weekend Activ in Canionul Valea lui Stan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s