Weekend Activ la malul Dunarii

Danube by bikeDuminica, 20 septembrie, vom relua Weekendurile Active pe 2 Roti cu o noua Tura! De data aceasta vom merge cu bicicletele pe malul Dunarii, vom vedea urmele unor civilizatii uimitor de avansate pentru vremea lor, iar daca vremea ne va permite, ne vom balaci in Dunare:)

 

Primavara aceasta am mers pe malul Dunarii si ne-a placut atat de mult incat am promis ca revenim:) La iesirea din martie am vazut palcuri de egrete si cormorani, am intrat intr-o padure misterioasa, cu aspect de jungla, plina de liane ce atarna ametitor de deasupra copacilor inalti de zeci de metri, iar la final am ajuns la plaja Gostinu. Mai multe detalii

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura cu Bicicletele, cu respectarea masurilor pentru practicarea sporturilor individuale Mai multe detalii

Cand: Duminica, 20 septembrie

Unde: Giurgiu

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica atat in timpul mersului cat si in timpul pauzelor.

Traseu: Traseul are 30 km, iar diferenta de nivel este nesemnificativa. Se merge pe drumuri de pamant, dificultatea traseului fiind redusa, singura problema ar putea fi lungimea. In caz de necesitate, traseul se poate scurta la jumatate.

Ce oferim: Indrumare traseu velo, supraveghere copii, apa, masca protectie, spirt sau gel dezinfectant si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Contributie: In mod normal pretul este 50 lei, insa stim ca traversam un moment mai dificil in aceasta perioada, asa ca nu am fixat o suma pentru acesta iesire. Ramane la latitudinea fiecaruia sa ofere cat poate. Mai multe detalii

Card Weekend Activ: Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 50% reducere. Mai multe detalii

Servicii extra: Daca doriti, puteti veni cu noi cu microbuzul, insa va rugam sa ne spuneti din timp. Costul este de 40 lei / pers.
De asemenea, va putem ajuta cu inchirierea bicicletei, insa avem aceeasi rugaminte – sa ne spuneti cat mai din timp.

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva COVID-19. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Prognoza pentru weekend este buna, cu soare, 23 de grade si fara precipitatii:)

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura pe acest traseu.

Foto: Tabere cu Suflet

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

One thought on “Weekend Activ la malul Dunarii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s