Weekend Activ in Cetatea Craiului

TabereCuSuflet.0092Weekendul viitor va invitam la o drumetie intr-o lume de Poveste! Vom merge in Piatra Craiului si vom strabate unul dintre cele mai frumoase trasee din acest masiv spectaculos. Ne vom catara pe una din padinile sale pana pe creasta, vom vedea Cetatea Dianei si ii vom afla Povestile, vom dormi la refugiu iar a doua zi vom strabate Braul de Piatra si ii vom descoperi turnurile si cetatile ascunse!

Weekend Activ pe Carari de Munte

Actualizare: Din pacate prognoza nu este foarte buna in acest weekend, in sensul ca se anunta schimbarea vremii. Sambata, in Piatra Craiului se anunta vreme buna, cu maxima de 22 de grade si cu cer senin de dimineata, apoi se va innora iar noaptea va incepe sa ploua pana a doua zi, la pranz, cand vremea se va raci iar maxima va fi de 14 grade! Ca urmare, nu vom merge decat sambata in Piatra Craiului, iar duminica vom merge la catarat, la Sinaia. Mai multe detalii

Ce: Tura de 2 zile, in Piatra Craiului

Cand: 26 – 27 septembrie

Unde: Masivul Piatra Craiului

Traseu: Traseul va fi adaptat la nivelul participantilor si la conditiile meteo insa, in principiu, presupune 7-9 ore de mers zilnic, cu dificultate medie spre mare, cu grohotisuri si portiuni tehnice in care se urca pe lanturi.
Ne propunem sa dormim pe munte, la refugiu, insa traseul poate fi modificat astfel incat sa putem dormi si la baza muntelui, la cabana sau la cort.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Ne propunem sa respectam regulile de igiena si de distantare fizica atat pe timpul transportului cat si pe traseu. Mai multe detalii

Ce oferim: Trasport din Bucuresti, 2 mese stil picnic, baruri si gustari pe traseu, supraveghere copii, echipament alpinism (casca), indrumare traseu si, nu in ultimul rand, garantia unui weekend memorabil:)
Daca aveti nevoie de sac de dormit sau de izopren, va rugam sa ne spuneti.

Contributie: Contributia pentru aceasta iesire este 300 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de reducere 20%. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva raspandirii coronavirusului. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Suntem inca departe, insa din ce am gasit pentru weekendul respectiv, prognoza este buna, cu 8-10 ore de soare, fara precipitatii si maxima de 22 de grade:)

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura in Piatra Craiului.

Foto: Tabere cu Suflet

——————————————————————

Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

One thought on “Weekend Activ in Cetatea Craiului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s