Biciclete si Balaceala pe malul Dunarii

TabereCuSuflet.0257Weekendul Activ a continuat cu o noua iesire la fel de frumoasa ca cea din Fagaras, de data aceasta pe 2 Roti pe malul Dunarii! Pe drum am vazut mai multi pelicani iar la capatul traseului am dat de o plaja minunata unde, ispititi de vremea superba, ne-am balacit indelung in apele calde ale batranului fluviu:)

La fel ca la tura pe Valea lui Stan, dimineata a fost mai rece, apoi, pe masura ce orele inaintau, vara a revenit treptat, iar cand am ajuns la Plaja Gostinu soarele dogorea cu atata putere incat nu ne mai venea sa plecam sau sa iesim din apa:)

Traseul nu a fost tocmai usor, insa copiii s-au descurcat de minune! Am facut in total nu mai putin de 38 km, prin paduri de plopi si mesteceni, pe diguri si pe malul Dunarii!

A fost o bucurie mare sa vedem pelicanii:) Erau pelicani creti – unele dintre cele mai mari pasari – si stateau si se hraneau pe un ochi de apa. La un moment dat, speriati de un motor, si-au luat zborul si s-au inaltat in rotocoale largi, pana cand au devenit niste mici puncte albe. Pentru unii dintre copii a fost pentru prima data cand au vazut in natura aceste pasari minunate!

Iata cateva poze:

Foto: Tabere cu Suflet

5 thoughts on “Biciclete si Balaceala pe malul Dunarii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s