Weekend Activ la Escalada

La CataratSe anunta o fereastra de vreme buna duminica, 27 septembrie, asa ca vom merge la faleza Sf.Ana de la Sinaia pentru o noua partida de catarat! Ca de obicei, va avea loc si un concurs de Escalada, iar la final vom face o drumetie si vom cauta Comoara din Castelul Spiridusilor, sau vom face rapel🙂

Duminica nu se anunta vreme foarte buna in Piatra Craiului, ca urmare vom merge doar sambata in Cetatea Craiului. La Sinaia insa prognoza este exact invers, adica sambata ploua iar duminica e soare, asa ca va propunem sa mergem la catarat:)

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Duminica, 27 septembrie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau de nivel, putand participa chiar si cei care nu s-au mai catarat niciodata.
In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet de la Sf.Ana se pot escalada 3 trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA). Traseul este asigurat si este ideal pentru initiere.

Ce oferim: Initiere & instruire alpinism, spirt sau gel dezinfectant, masa picnic, supraveghere si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:)

Contributie: 100 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 50% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Pentru a respecta masurile impuse in timpul starii de alerta, locurile la aceasta iesire sunt limitate, ocuparea facndu-se in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Ne propunem sa respectam regulile de igiena si de distantare fizica atat pe timpul transportului cat si pe traseu. Mai multe detalii

Meteo: Se anunta o zi frumoasa dar racoroasa de toamna, cu 7 ore de soare, o temperatura maxima de 17 grade si fara ploaie in timpul zilei.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

One thought on “Weekend Activ la Escalada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s