Tabara de 1 Decembrie

1DecAnul acesta, de  1 Decembrie avem o mini vacanta de 4 zile:) Vom profita si vom merge in Tabara la munte, iar daca vremea  ne va permite, ne vom urca pe schiuri si vom face primele viraje:) Daca va lipsi zapada, vom face drumetii, ne vom catara si vom merge in Parcul de Aventura! In spiritul Tabere cu Suflet, de Ziua Romaniei vom participa la mai multe competitii!
Iar vestile bune nu se opresc aici, caci pana la sfarsitul lunii beneficiati de reducerea de Early Booking🙂

Asadar, de Ziua Romaniei va invitam la o noua aventura:) Tabara de 1 Decembrie are loc in perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, la Hotel Cool de la Predeal.

La inceput de decembrie putem avea conditii foarte diferite: in unii ani am avut zapada numai buna pentru schi, iar in alte dati ne-am putut catara la tricou cu maneca scurta! Asadar suntem flexibili si ne pregatim pentru orice scenariu:) Daca va fi zapada vom merge la schi, iar daca nu si vremea ne va permite, ne vom catara, vom face drumetii la cabana Susai sau in Canionul 7 Scari si vom merge in Parcul de Aventura. 
Indiferent de vreme insa, ne vom distra si vom avea parte de o multime de activitati. Cum sezonul de schi bate la usa, vom face antrenamente specifice in fiecare zi.  Vom cauta comori, ne vom juca, vom pregati Ziua Romaniei, vom spune Povesti, iar in seara de Sf.Andrei vom face o plimbare cu torte:)
In spiritul Tabere cu Suflet, ne vom antrena si vom participa la mai multe competitii Tabere cu Suflet🙂
Mai multe detalii despre tabara gasiti aici.

Costul taberei este echivalentul a 150 Euro, iar pentru plata unui avans de minim 300 lei pana miercuri, 30 septembrie, beneficiati de o reducere de 10% prin programul WeCare Early Booking.
Prin achitarea integrala a costului taberei, 10% din suma este directionata catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care copiii fara resurse materiale au posibilitatea sa mearga gratuit in tabere.
Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s