Ziua Mondiala a Educatiei

5octombrie.smLuni, 5 octombrie, sarbatorim Ziua Mondiala a Educatiei! Haideti sa multumim cu aceasta ocazie tuturor dascalilor care, inainte de orice, pun suflet in procesul de predare!
Cum in multe orase din tara nu se face scoala, vom profita de ziua libera si vom merge intr-un Weekend Activ prelungit, pe doua roti, in Valea Comorilor si la Cetatea Vulturilor din Bulgaria 🙂

Pe 5 octombrie, in mai multe tari ale lumii se sarbatoreste Ziua Mondiala a Educatiei. Eveniment este menit sa ne reaminteasca faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale.
Conform Ordinului Ministrului Educatiei, acesta zi deosebita este marcata prin “manifestari specifice” de catre fiecare unitate de invatamant. In Municipiului Bucuresti, conform Contractului Colectiv de Munca Unic la nivelul grupului de unitati al ISMB, ziua de 5 octombrie este zi nelucratoare, ca urmare nu se fac ore nici fizic, nici online.

Ca urmare va propunem sa ne urcam pe biciclete si sa descoperim impreuna, la sud de Dunare, o regiune pe cat de putin cunoscuta, pe atat de pitoreasca, plina de vestigii si cu o natura fermecatoare! Aici, dupa fiecare colt de stanca aflam cate o comoara: Cetati de Vulturi menite sa apere primele capitale ale Tarilor bulgari – Pliska si Preslav, Rezervatii Naturale, Biserici Rupestre sau Basoreliefuri maiestoase, declarate monument UNESCO, sculptate in munte de popoare vechi, pierdute in negura timpului! Mai multe detalii

 

5 thoughts on “Ziua Mondiala a Educatiei

  1. Pingback: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s