Tabara lui Mos Craciun

SantaSkiLa munte au cazut primii fulgi iar sezonul Taberelor de Schi si Snowboard se apropie cu pasi repezi! Pregatiti-va asadar echipamentul, caci in perioada 18 – 23 decembrie mergem la Schi cu Mos Craciun🙂
Iar vestile bune nu se incheie aici, caci pana luni, 19 octombrie, puteti beneficia de o reducere mai mare de Early Booking!

De mai bine de un deceniu, in perioada 18-23 decembrie mergem la Predeal, sa Schiem cu Mos Craciun! Anul acesta vom sta tot la Hotel Alpin, la baza partiei Clabucet. Vor fi mai multe grupe, inclusiv pentru cei care pun pentru prima oara schiurile in picioare!
Mai multe detalii gasiti aici

In ce priveste zapada, au fost ani cand am avut mai mult omat decat in ianuarie sau in februarie si, in plus, partiile erau libere, asa ca ne-am putut bucura din plin si am schiat pe rupte:) Au fost si doi ani mai putin norocosi, in care ne-am urcat in microbuze si am plecat in cautarea zapezii spre Azuga sau Sinaia! Aici partiile erau albe, asa ca am putut schia in conditii bune!

Inscrierile se fac aici, iar avansul se poate plati in contul Asociatiei. La detalii plata va rugam sa treceti “Contract Sponsorizare”, contractul gasindu-se aici.
Pentru plata unui avans pana luni, 19 octombrie, beneficiati de o reducere de 12,5% prin programul Early Booking, pretul total al taberei fiind de 1450 lei.

Pentru mai multe informatii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Liftopia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s