Seminar pentru Copii si Tineret

world_snow_day_organiserIn urma colaborarii de peste un deceniu dintre Asociatia Tabere cu Suflet si Federatia Internationala de Schi, am primit onoranta invitatie de a participa la al 18-lea Seminar pentru Copii si Tineret! Seminarul intitulat „Soluții pentru integrarea măsurilor Covid-19”, va avea loc online. Vor lua cuvantul diferite personalitati din cadrul FIS, medici sau organizatori de concursuri de Cupa Mondiala, iar discutiile se vor axa pe organizarea de evenimente pentru Copii si Tineret in contextul pandemiei – un subiect foarte actual.

Al 18-lea Seminar FIS pentru Copii si Tineret va avea loc joi, 15 octombrie si, din motive de prevenire a raspandirii COVID-19, se va desfasura online. Tema seminarului din acest an o reprezinta soluțiile pentru integrarea măsurilor Covid-19 la organizarea de evenimente pentru Copii si Tineret. Vor lua cuvantul Dimitrije Lazarovski – manager de dezvoltare FIS, Sarah Lewis – secretar general FIS,  Rasmus Damsgaard – expert FIS Covid-19 pentru testare și igienă, Sarah Fussek – manager integritate FIS, Sandro Pertile – director de cursă sărituri de schiuri cu schiurile, Jenny Shute – vicepreședinta a comitetului medical FIS COVID-19, Jernej Damjan – Director al Comisiei Sportivilor FIS.
La acest seminar sunt invitate asociațiile membre FIS, precum si organizatorii evenimentelor Ziua Mondială a Zăpezii și SnowKidz din acest sezon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s