Cu bicicletele printre Zimbri

taberecusuflet-787Sambata, 21 noiembrie, va invitam la o ultima tura cu bicicletele! Vom pedala pe traseul Tabere cu Suflet din Rezervatia Bucsani, iar la capatul turei vom ajunge la Zimbraria Neagra unde vom vedea Zimbrii si le vom afla povestea!

TabereCuSuflet0124Zimbrul este cel mai greu animal de uscat din Europa. In pofida staturii impresionante, este un mamifer rumegator, sociabil si pasnic. A fost vanat pana la extinctie, ultimul exemplar din Romania fiind vanat in 1790, apoi reintrodus in salbaticie incepand din 1950.
In „Descriptio Moldaviae”, Dimitrie Cantemir descrie vanatoarea de zimbri a lui Dragos Voda in urma careia a fost intemeiata Moldova. De atunci, Zimbrul este simbolul heraldic al Moldovei. Afla mai multe

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura cu bicicletele cu respectarea masurilor pentru practicarea sporturilor individuale

Unde: Bucsani

Cand: Sambata, 21 noiembrie

Obiective: Zimbraria Neagra Bucsani

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Traseul are 25 km lungime iar dificultatea este medie. Se merge pe drumuri forestiere si pe poteci, prin padure.

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica atat in timpul mersului cat si in timpul pauzelor.

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa la inceputul turei, produs energizant si garantia unei zile frumoase:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu o saptamana inainte.

Cat costa: 60 lei. Reducere 20% pentru detinatorii de carduri carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe detalii va rugam sa nu ezitatri sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la Zimbraria Bucsani.


Weekend Activ pe 2 Roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Cu bicicletele printre Zimbri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s