Cu bicicletele la Snagov

TabereCuSuflet.0121Astazi a inceput Vacanta de Toamna! Am profitat de vremea minunata si am facut o frumoasa excursie cu bicicletele, pe malul Lacului Snagov🙂 Am pedalat prin padurea tomnatica, iar la final am vizitat Manastirea Snagov!De dimineata era inca racoare in apropierea lacului. Nu ne-am descurajat insa si, cu mastile pe figura ca sa ne protejeze de frig, am inceput sa pedalam pe poteca de pe malul lacului. Padurea a imprumutat din culorile toamnei, iar poteca era asternuta cu un strrat gros de frunze proaspat cazute. Am trecut pe langa mai multe golfuri adanci, ce muscau din mal, iar printre pomii dezgoliti ni se aratau ambarcatiunile ce se leganau linistite pe undele apei. Din cand in cand pescari plini de nemiscare, cu ochii atintiti la stralucirea apei, se ivea pe mal.
Am trecut pe langa locul unui fost debarcader, ce amintea de vremuri de mult apus, dinainte de decembrie 1989, apoi am ajuns la Palatul Snagov pe care am fost nevoiti sa il ocolim pe o poteca, prin padure. Reveniti la drum, am zarit tinta excursiei noastre – Manastirea Snagov, de care ne mai desparteau doua poduri.
Dupa ce am vazut Manastirea pe indelete si i-am aflat istoria, ne-am plimbat prin gradina de pe insula, am mancat, apoi am facut calea intoarsa.

A fost o plimbare frumoasa, pe un traseu de 15 km, care ne-a placut atat de mult incat o sa o repetam cu siguranta la primavara:)
Iata cateva poze de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s