Calutii Fermecati – La Catarat

TabereCuSuflet La CataratPeste noapte a plouat torential in Tabara Calutii Fermecati, asa ca a doua zi terenul era mult prea moale ca sa putem calari in padoc!  Tot raul spre bine insa, caci ne-am luat hamurile si am urcat la faleza Sf.Ana pentru un concurs de Escalada pe stanca:)

Siguranta este una dintre Valorile noastre, asa ca de dimineata, dupa o scurta conversatie cu Instructorii de Echitatie, am decis sa nu riscam si sa calarim astazi. Asa ca ne-am luat echipamentul si am mers la faleza Sf.Ana. Dupa ce am admirat frumusetea locurilor si am aflat povestea grotei, ne-am echipat si am urcat, pe rand, pe Traseul Tabere cu Suflet! A avut loc si un concurs de Escalada care conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet iar rezultatele se gasesc pe pagina competitiei. La fel ca in ziua anterioara, atmosfera a fost foarte frumoasa:)
Dupa-amiaza am facut o drumetie cu tortele la Parcul bantuit, ca tot vine Halloween-ul:) Aici am avut o nou concurs de catarare, de data aceasta pe o structura artificiala, iar seara am desenat si am jucat Saboteur II.
Maine, daca nu se usuca terenul, vom ramane tot in zona si vom urca din nou pe munte. Vom face rapel sau vom merge intr-o scurta drumetie in care vom cauta Comoara Spiridusilor:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Calutii Fermecati – La Catarat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s