Scoala Online

online_school4In primavara am avut lock down-ul provocat de epidemia de coronavirus, iar scolile s-au inchis si predarea s-a mutat online. In continuare, aproape jumatate dintre scolile din tara se afla in scenariul galben sau rosu, cursurile fiind tot online. In aceste conditii, atat copiii, cat si profesorii si parintii sunt nevoiti sa se adapteze.

“Impresia mea este ca la scoala era mai bine cand faceam fizic, fara masca. Dar macar ma bucur ca fac ore si ma intalnesc cu colegii” ne-a spus Ted, elev in clasa a IV-a la Liceul Ady Endre din Bucuresti.

“Nu imi place scoala online. Nu se vede bine la tabla, orele sunt mai scurte si nu avem mult timp la teste si platforma nu e prea buna si merge prost. Daca facem si online si la scoala cei de acasa sunt de decor. Sunt probleme cu sunetul si trebuie sa avem mereu camera pornita” este parerea Sarei, eleva in clasa a VII-a la Scoala nr 56 din Bucuresti.

Tu ce parere ai? Spune-ne cum ti se pare Scoala online si cum ai vrea sa o imbunatatesti. Pentru a fi mai usor, am creat un formular anonim cu 3 intrebari, care poate fi completat in cateva minute. Il gasesti aici.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s