WeCare pentru Bubulu

WeCare BubuluTraim intr-o perioada plina de necazuri si probleme. Zilnic aflam despre noi cereri de ajutor! Ca de obicei, incercam sa ajutam cat mai multe persoane cu resursele pe care le avem. De asemenea, ne facem datoria de a publica cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca si alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am aflat, pe facebook, despre necazul unui amic din Poiana Tapului, caruia i-a ars casa:

Iata textul cererii:

“Ieri seara focul a distrus un acoperiș pe str. Cireșilor, este casa lui Boja Bogdan , prietenii îl știu mai bine de Bubulu! Bubulu este un mare iubitor al muntelui, și sunt convins că mulți dintre voi v-ați întâlnit de-a lungul anilor cu el, fie la cățărat, fie cu bicicleta, fie la schi prin văile Bucegiului. Eu unul, nu cunosc pe nimeni care sa fi apelat vreodată la el și să nu îl ajute, fie că a avut schiuri de reparat, fie bicicleta de reglat, fie ca a avut nevoie de sfaturi la cățărat. Acum este randul nostru sa îl ajutăm! Cine vrea și are posibilitatea să îl ajute poate utiliza următorul cont: – RO56INGB0000999906928225 – Boja Bogdan Florin ING Bank Mulțumesc,”

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s