WeCare pentru o mama singura

WeCare Marina Dragomirescu“Necazurile sunt doar niste Incercari de care avem nevoie pentru a putea evolua, pentru a fi mai buni!”
Primim lunar o multime de cereri si, fie ca stim persoanele sau nu,
incercam sa le ajutam cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim, publicam macar cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit un email de la mama unui copil cu autism, pe care il publicam cu acordul dansei:

Iata textul cererii:

“Vă salută o mamă singură care luptă de patru ani pentru liniștea copilului ei minunat, un băiat pe spectrul Autismului. Deși am reușit să mă descurc cu greu până acum, viața m-a adus în situația în care să trebuiască să cer ajutor. Povestea este simplă…..și nu prea . Poate într – un final o să scriu niște memorii, poate cineva o să învețe ceva și nu o să repete greșelile mele.
Pe scurt însă, deși am un copil cu nevoi speciale pe care tatăl nu le recunoaște și pe care de patru ani de la divorț l – a făcut să treacă prin traume psihologice ce au lăsat cu siguranță tare pe care va trebui să le rezolvăm în timp, am trecut peste toate și m – am zbătut singură, sperând că odată cu încheierea partajului o sa fie liniște. Dar…ce să vezi…nu este încă .
Deși după 11 ani de căsnicie am plecat dintr – o casă fără nimic altceva decât cu băiețelul meu, cu florile, cărțile și o pisică , am sperat că a doua locuință, care din fericire era pe numele ambilor, va rămâne casa noastră (a mea și a copilului nostru).
S – a încheiat partajul și mi s – a acordat totul….dar trebuie să achit o sultă. În lipsa acestei sulte, deși avem un credit pe apartament, fostul soț m – a amenințat cu executarea silită. Rezultatul va fi simplu: Se va pierde și cea de – a doua casă din care așadar va trebui să plec și să îi explic copilului din nou….de ce…..
O fire luptătoare de fel, am reușit să mă descurc și să am grijă de puiul meu, dar mă văd acum în imposibilitatea de a mai depinde doar de mine acest aspect. Știu însă că trebuie să încerc, vreau să fiu împăcată cu mine însămi că am făcut tot ce mi – a stat în putință pentru a strânge banii necesari și a achita casa, pentru ca măcar o locuință să îi rămână și „micului” om mare, așa cum îmi place mie să îi spun băiatului meu.

Credit banca: 37.000 Euro
Sulta: 22.000 Euro

Prin urmare, am nevoie de ajutorul vostru. Vă stau la dispoziție ca traducător pentru un document, un articol, poate chiar și o carte. Iar fiecare donează cât poate și cât crede de cuviință. Sau doar donează. În rest….Dumnezeu să ne ajute tuturor!”

Mama respectiva, pe care nu o cunoastem, ne-a dat o adresa de email pentru plati prin Paypal si un numar de telefon. Daca este cineva interesat sa o ajute, va rugam sa ne contactati mentionand la subiect “WeCare pentru o mama singura”

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Foto: Marina Dragomirescu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s