Tabere pentru Micii Campioni

Ski TabereCuSufletSe apropie Iarna cu mantia ei orbitoare de nea, iar cei mai Mici Schiori vor avea pregatita o mica surpriza: sezonul acesta, in perioada ianuarie – martie 2021, vor fi nu mai putin de cinci Tabere de Schi si Snowboard pentru copii intre 3 si 7 ani:)
Taberele vor avea loc la Predeal, Azuga, Sinaia si Poiana Brasov, prima dintre ele este Tabara Micii Campioni din 17 – 22 ianuarie 2021 de la Predeal, iar vestile bune nu se opresc aici, caci pana marti, 17 noiembrie, beneficiati de o reducere de 12% prin programul WeCare Early Booking🙂
Tabara Micii Campioni isi deschide portile duminica, 17 ianuarie, la Predeal!
Vom sta la Hotel Cool si vom shia pe partia Clabucet si pe Cocosul. Cei care nu au mai pus schiurile in picioare vor invata prin metoda fara plug. La sfarsitul fiecarei perioade, toti copiii vor participa la un concurs de schi ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard!

Pentru plata unui avans pana marti, 17 noiembrie, beneficiati de o reducere de 12% prin programul Early Booking. Inscrierile se fac aici

Mai multe detalii despre tabara gasiti aici. Pentru orice alte informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag:)

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s