Primele Weekenduri Albe

Kids on SnowLa munte a nins, asa ca este vremea sa ne luam schiurile din cui:) Prima iesire la schi va fi weekendul acesta, in Tabara de 1 Decembrie, apoi vom merge din nou de Mos Nicolae si din nou pe 12 decembrie! Weekendurilor Active la Schi si Snowboard vor continua, apoi, pana la sfarsitul Primaverii:)

Se pare ca Iarna nu intarzie la randez-vous-ul de anul acesta, asa ca in weekend ne pregatim schiurile pentru Tabara de 1 Decembrie, iar daca avem noroc, ne vom dezmorti picioarele si vom facem primele viraje:) Mai multe detalii
Daca totul merge conform planului, vom reveni pe partii duminica, 6 decembrie, si din nou sambata, 12 decembrie:)

Weekend Activ pe Zapada

Unde: Vom alege unde mergem functie de zapada si de operatorul care va da drumul la cabluri.

Cand: Duminica, 6 decembrie & Sambata, 12 decembrie

Ce: Schi sau Snowboard

Nivel recomandat: Avansat. Fiind vorba de o iesire la inceput de sezon iar partiile nefiind pregatite inca, este mai dificil pentru debutanti.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica cand schiem, in timpul pauzelor si cand urcam cu telescaunul / telecabina.

Competitie: De obicei, la iesirile la schi organizam cate un concurs de Schi si Snowboard. Daca vor fi conditiile necesare iar partia ne va permite, vom relua Cupa Tabere cu Suflet si vom participa la o noua etapa!

Ce oferim:
Sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs;
  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs.

Contributie: Just Race: GRATUIT; Just Ski: 100 lei / weekend; All inclusive: 150 lei / weekend. Pretul include transportul pe cablu pentru instructori, nu insa si pentru participanti.
Reduceri 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti numarul la picior si inaltimea cat de repede caci centrele de inchirieri nu s-au deschis inca.

Inscrieri: aici. La aceasta iesire locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la schi, inainte de pandemie.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s