Tabara de 1 Decembrie – Pendulul

La PendulIn prima zi a Taberei de 1 Decembrie vremea s-a dezis caci, in pofida prognozei ce prevestea o racire accentuata, am avut parte de mult soare si de temperaturi ce anuntau mai degraba venirea primaverii) Am profitat si am mers la faleza de la Sf.Ana unde ne-am catarat si ne-am distrat sarind in Pendul!

De dimineata era destul de frig, insa pe masura ce ne apropiam de munte se tot incalzea, iar cand am ajuns la Sinaia termometrul arata 12 grade! Pe drum, ca de obicei, am intrebat copiii ce asteptari au de la tabara, iar unii au raspuns ca vor sa se catere, altii sa faca drumetii, iar altii sa invete sa schieze si sa scape de frica de schiuri:)
Dupa ce ne-am cazat si am mancat, soarele stralucea pe cer iar ziua parea numai buna de catarat, asa ca am hotarat sa mergem de maine la schi iar astazi sa mergem la stanca. Cum ziua este scurta, ne-am luat rapid echipamentul si ne-am indreptat spre Sf.Ana.
In ultima tabara copiii au apreciat foarte mult Pendulul si am hotarat sa repetam experienta! Asadar ne-am catarat putin, dupa care ne-am invins frinca si am sarit, pe rand, in Pendul. Si a meritat din plin:) Iata ce a iesit:

Foto: Maria Georgescu, Sara Savin, Tabere cu Suflet

One thought on “Tabara de 1 Decembrie – Pendulul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s