Weekend Activ 2020

sasesti6Anul 2020 se apropie de final! A fost un an cu totul special in contextul pandemiei de Covid-19, care a lasat urme adanci, atat emotional cat si financiar! Cu toate acestea, stiind cat de importante sunt activitatile in natura pentru echilibrul psihic al copiilor, am depus eforturi pentru a organiza in continuare Tabere si activitati de Weekend.

Acum, la final de an, ne mandrim cu 38 de iesiri de weekend, in tot felul de locuri frumoase:) Am fost la Schi, in Drumetii, cu Bicicleta, cu Caiacul sau la Catarat. Ne amintim cu mare placere de multe dintre ele! Ne-a ramas in mod special in inima prima iesire cu bicicletele de dupa carantina, din Rezervatia de Bujori, dar si excursia pe 2 Roti din Bulgaria sau Weekendul furtunos din Cetatea Pietrii Craiului, soarele minunat si chiar si furtunile intempestive, toate lucrurile minunate pe care le-am facut si le-am descoperit!

Poate, fiind mai putine, le-am apreciat mai mult! Suntem recunoscatori pentru toate aceste amintiri minunate si deja visam la altele si mai frumoase:) In anul ce vine speram sa avem parte de liniste si pace si speram sa putem mergem in cat mai multe weekenduri! Iata programul Weekendurilor Active 2021

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s