Tabara de 1 Decembrie – In Drumetie

TabereCuSuflet, Peisaj de Toamna cu ZapadaIn ultima zi a Taberei de 1 Decembrie am facut o frumoasa drumetie pe Calea Codrului! Am urcat pe Poteca Spiridusilor si am coborat pe potecile ascunse ale Pelesului, iar la intoarcere am vizitat Manastirea Sinaia, dupa care ne-am oprit in parc unde am incins o partida de Battlefield!
Au fost patru zile frumoase, pline de activitati si de diversitate, in care ne-am catarat, am sarit in Pendul, am schiat si am fost in drumetii! La final am strans impresiile copiilor, care ne-au spus ca “Ne-a placut totul” si “Nu cred sa fi fost ceva sa imi fi displacut”🙂

In ultima zi a Taberei de 1 Decembrie a reaparut soarele:) De dimineata era un pui de ger, insa pe masura ce ne apropiam de pranz temperatura devenea mai placuta. Deoarece drumul era blocat, am ales sa ramanem in zona si sa facem o drumetie prin frumoasa padure de toamna. La urcare, pe pantele sudice, soarele batea cu putere reusind sa ne incalzeasca, amintindu-ne de Baba Dochia si cele noua cojoace ale sale:) Pe versantul nord insa era cu totul alt anotimp: era mult mai frig iar pe jos era zapada!

Iata pozele din ultima zi:

 

Foto: Maria Georgescu, Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s