Programul lunii Septembrie

Tabere cu SufletVara s-a incheiat si pe nesimtite am intrat in anotimpul culorilor pastelate! Aventurile continua insa in Tabere cu Suflet si in Luna lui Rapciune:) Vom merge in multe locuri interesante si vom face o multime de activitati, ne vom plimba cu caiacele, vom face drumetii, ne vom catara prin canioane si vom pedala prin padurea ce incepe sa imprumute culorile Toamnei!

Luna septembrie a debutat in forta cu Tabara Marea Galopiada de la Campulung Muscel, in care 21 de copii au calarit de dimineata pana seara, au galopat si au facut o multime de excursii calare:) Mai multe detalii

Cu o saptamana inainte de inceperea Scolii, in perioada 6-11 septembrie, la Sinaia are loc ultima Tabara de Echitatie din aceasta Vacanta de Vara. Mai multe detalii

Duminica, 13 septembrie, va invitam la primul Weekend Activ din aceasta toamna:) Vom merge la Snagov si ne vom plimba cu bicicletele si caiacele prin Rezervatia de Nuferi! Mai multe detalii

Weekendul urmator vom merge pe Transfagarasan pentru un Weekend de Aventura. In prima zi vom urca prin Canionul Valea lui Stan, iar a doua zi ne vom plimba cu caiacele pe Lacul Vidraru. Mai multe detalii cat de curand.

Joi, 24 septembrie, reluam programul ProBono, cu o iesire cu bicicletele in Parcul Natural Vacaresti. Iesirile ProBono fac parte din programele WeCare si Puntea Increderii. Mai multe detalii cat de curand.

Ultimul weekend din luna septembrie este dedicat unei iesiri la munte, in Piatra Craiului. Vom merge pe poteci nemarcate, pe un traseu cat se poate de spectaculos, si vom dormi la cort sau la refugiu. Mai multe detalii cat de curand.

Programul Weekend Activ se gaseste aici, iar Inscrierile se fac aici. Pentru orice detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s