Modificare program Weekend Activ

taberecusuflet06321Weekendul acesta vom merge sambata, 10 octombrie, cu Bicicletele si Caiacele in Rezervatia de Nuferi, iar a doua zi, duminica, 11 octombrie, vom Calari o zi intreaga pe Carari de Munte!

Initial, sambata era programata iesirea cu Calutii, iar dumincia cea cu Bicicletele si Caiacele de la Snagov. Programul a fost insa modificat deoarece cei de la centrul de echitatie ne-au anuntat ca sambata se anunta o tura foarte aglomerata, cu multi participanti, asa ca am hotarat sa schimbam programul si sa inversam turele pentru a putea avea zile cat mai placute si conditii cat mai bune de calarie.
Vremea se anunta si ea numai buna, cu maxima de 22 de grade sambata, la Snagov, si 5 ore de soare si maxima de 20 de grade duminica, la Namaesti:)

Daca vreti sa veniti, va rugam sa va inscrieti aici. La aceste iesiri, locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva COVID-19. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Termenul limita pentru inscriere ar fi pana joi, 8 octombrie, ca sa stim cum sa ne organizam.
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumimm sin va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s